Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Vzpomínka na paní Leonardu Bayerovou 19. 7. 2021

Leonarda 19_7_21Přijďte poděkovat, přineste s sebou svou vzpomínku.

Výročí úmrtí varhanice paní Leonardy Bayerové

Výročí úmrtí dlouholeté varhanice v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně si připomeneme při večerní mši svaté v pondělí 19. července 2021 od 18 hodin. Následovat bude krátký vzpomínkový program a setkání v zahrádce za kostelem. Samozřejmě při respektování všech platných protiepidemických opatření. Budeme rádi, když svou vzpomínku sepíšete a připojíte k ostatním. S díky za všechnu její podporu zve Farní charita Praha 3 -  Vinohrady

Místo: kostel Nejsvětějšího Srdce Páně
Termín: 19. 7. 2021, 18:00 — 19. 7. 2021, 20:00

Zprávy z Charity 2021/3 - léto

Zprávy od Srdce 2021/3 najdete v záložce Galerie. Připomínáme varhanici paní Leonardu Bayerovou a P. Antonína Mandla.

Setkání farníků 11. 6. 2021

V pátek 11. 6. 2021 v 19 hodin bude příležitost, aby se farníci sešli po slavnostní mši svaté (od 18 hodin) v zahrádce za kostelem Nejsvětějšího srdce Páně. Samozřejmě ještě stále platí epidemiologická pravidla bezpečnosti – nosit respirátory, dodržovat rozestupy, dezinfikovat si ruce. Je to hezká příležitost, jak se společně chvíli setkat.

Místo: Praha
Termín: 11. 6. 2021, 19:00 — 11. 6. 2021, 20:30

Setkání farníků 11. 6. 2021

V pátek 11. 6. 2021 v 19 hodin bude příležitost, aby se farníci sešli po slavnostní mši svaté (od 18 hodin) v zahrádce za kostelem Nejsvětějšího srdce Páně. Samozřejmě ještě stále platí epidemiologická pravidla bezpečnosti - nosit respirátory, dodržovat rozestupy, dezinfikovat si ruce. Ale i tak je to hezká příležitost, jak se společně chvíli setkat.

Zprávy z Charity č. 2021/01

Zprávy od srdce najdete v záložce GALERIE